Ingredientai
Makaronai
400 g
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 šaukštelis
Parmezano sūris
50 g
Česnako
3 skiltelė
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Garstyčių
50 g
Sviestas
50 g
Santa Maria mirkomasis čederio padažas
4 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Virkite makaronus pasūdytame vandenyje tik tiek, kad jie liktų kietoki. Supjaustykite česnako skilteles bei svogūnus ir truputį pakepinkite svieste.
Užpilkite grietinėlės, įdėkite makaronų prieskonius ir garstyčias. Kaitinkite, kol mišinys ims tirštėti.
Sudėkite pusę kiekio tarkuoto sūrio ir parmezano. Supilkite viską į maisto smulkintuvą ir sutrinkite.
Išvirtus makaronus sudėkite į kepimo skardą orkaitėje ir užpilkite padažą. Kepkite orkaitėje 10 minučių. Apipilkite mirkomuoju čederio padažu ir apibarstykite likusiu sūriu. Toliau kepkite, kol sūris išsilydys ir gražiai paruduos.
Skanaus!