Ingredientai
Gaminimo eiga
Susmulkinkite svogūnus bei česnako skilteles ir sumaišykite su prieskonių mišiniu bei malta mėsa. Įmuškite vieną kiaušinį ir įberkite druskos pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite. Maltą mėsą padalykite į keturias dalis ir suformuokite kotletus. Kepkite keptuvėje, kol gražiai paruduos, o paskui 10 minučių kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Susmulkinkite svogūną bei česnako skilteles ir pakaitinkite puode kartu su garstyčių sėklomis. Įdėkite garstyčias ir truputį pašildykite. Supilkite grietinėlę ir kaitinkite, kol mišinys ims tirštėti. Galiausiai įdėkite sviesto ir druskos, jei norite.
Supjaustykite daržoves norimo dydžio gabaliukais ir virkite tik tiek, kad jos būtų kietokos. Burokėlius virkite atskirai. Sudėkite daržoves į keptuvę ir pakepkite svieste ir aliejuje, kol gražiai paruduos. Užberkite druskos.