Ingredientai
Malta mėsa
400 g
Aliejaus
1 šaukštas
SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinys
1 pakelis
Vandens
100 ml
Kukurūzai
1 pakelis
Aitrioji paprika arba jalapenas
1 indelis
SANTA MARIA CHEDDAR sūrio padažas
1 indelis
SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomasis padažas
1 indelis
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas
1 indelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pakepkite maltą mėsą aliejuje.
Supilkite TACO prieskonių mišinį ir vandenį. Išmaišykite ir 5 minutes patroškinkite neuždengtoje keptuvėje.
Sudėkite traškučius į paruoštą kepimo skardą arba karščiui atsparų indą.
Sudėkite maltą mėsą ant traškučių.
Įdėkite kelis meksikietiškų aitriųjų paprikų griežinėlius, apibarstykite tarkuotu sūriu ir, jei norite, užpilkite sūrio padažo.
Pakepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol išsilydys sūris.
Patiekite su gvakamolės ir salsos padažu.