Gana greitai pagaminamas užkandis – kesadilija su vištiena. Itin skanu jį valgyti šiltą, bet skanus ir atvėsęs. Ptrie kesadilijos su vištiena patiekite gvakamolės ar bet kokio mėgiamo padažo.

Gaminimo eiga

* Kepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite prieskoniais. Kepkite, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.

* Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant taco padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.

* Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.

* Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į lėkštę.
Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.

Skanaus!