Ingredientai
Vištienos filė
2 vnt.
Tortilijos
1 pakelis
Didesnių svogūnų
3 vnt.
Aliejaus
2 šaukštas
Mėgstamų salotų
150 g
Padažas:
1 vnt.
Porcijos: 4
Gana greitai pagaminamas užkandis – kesadilija su vištiena. Itin skanu jį valgyti šiltą, bet skanus ir atvėsęs. Ptrie kesadilijos su vištiena patiekite gvakamolės ar bet kokio mėgiamo padažo.
Gaminimo eiga
* Kepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite prieskoniais. Kepkite, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.
* Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant taco padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.
* Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.
* Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į lėkštę.
Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.
Skanaus!