Ingredientai
Baklažano
2 vnt.
Malta mėsa
400 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas
1 šaukštas
Fermentinis sūris
100 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite baklažaną griežinėliais ir pakepkite aliejuje, kol gražiai paruduos.
Pakepkite maltą mėsą, česnakus ir svogūnus. Įdėkite CHUNKY SALSA padažo, TACO prieskonių ir druskos.
Ant baklažano griežinėlių uždėkite maltos mėsos, suvyniokite ir sudėkite į kepimo indą. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir 8–10 minučių kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.
Patiekite su šviežiomis salotomis ir papuoškite SANTA MARIA NACHO traškučiais (apie 10 vnt.)