Ingredientai
Makaronai
180 g
Alyvuogių aliejus
2 šaukštas
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštas
Citrinų sultys
1 šaukštas
Jautienos kumpis
170 g
Džiovinti pomidorai
150 g
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Gražgarstės
150 g
Kietasis sūris
12 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įpilkite šiek tiek aliejaus į pasūdytą vandenį ir apvirkite forminius makaronus (geriausia kaspinėlio formos).
Išvirtus makaronus nusausinkite ir atvėsinkite.
Sumaišykite prieskonių mišinį persiladą su alyvų aliejumi, citrinos sultimis ir supilkite į makaronus.
Supjaustykite kumpį, saulėje džiovintus pomidorus ir pomidorus (iš pomidorų prieš tai išimkite sėklas) juostelėmis ir sumaišykite su makaronais.
Patiekite su parmezano drožlėmis ir gražgarstės salotomis.
Patarimas! Išbandykite salotas pagardinę trupučiu majonezo ir papuošę šviežiu baziliku.