Ingredientai
Malta mėsa
400 g
SANTA MARIA maltos mėsos prieskoniai
0.5 pakelis
Jogurtas
200 g
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite mėsą su maltos mėsos prieskoniais ir gerai susmulkinkite.
Paruoškite 8 dešrelės formos kebabus (8 cm ilgio ir 3 cm skersmens) ir perverkite mediniais šašlykų iešmeliais.
Apkepkite kebabus keptuvėje įkaitintame aliejuje ant aukštos ugnies, kol mėsa gražiai paruduos.
Po to, kepkite kebabus 185ºC orkaitėje apie 15–20 min.
Norėdami paruošti padažą, sumaišykite jogurtą su mėtomis ir česnakine druska, pabarstykite juodaisiais pipirais (jei reikia).
Patiekite su tortilija arba salotomis.