Ingredientai
Juoda duona
1 vnt.
Rūkytos kiaulių ausys
3 vnt.
Kietasis sūris
200 g
Lydytas sūrelis
200 g
Majonezo
100 g
Česnako
2 skiltelė
Porcijos: 10
Kokia vasara be keptos duonos patiekalų. Šįkart kviečiame pasigaminti visą tortą – keptą duoną su kiaulės ausimis ir sūriu.
Gaminimo eiga
* Supjaustykite duoną juostelėmis. Iškepkite įkaitintame aliejuje.
* Pasiruoškite padažą iš lydyto sūrio, majonezo, česnako. Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.
* Kietąjį sūrį sutarkuokite.
* Iškeptos duonos vieną galą pamirkykite į padažą ir tarkuotą sūrį, ir taip visas keptas duonos juosteles.
* Duoną sudėkite ratu ant padėklo.
* Supjaustykite kiaulės rūkytas ausis juostelėmis ir sudėkite į duonos rato vidurį, papuošiame petražolėmis.