Ingredientai
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Renatai.
Gaminimo eiga
Trijuose atskiruose indeliuose paruoškite trijų spalvų želė (jas ruoškite pagal nuorodas ant pakelių).
Įdėkite į šaldytuvą ir palaukite kol gerai sustings.
Sustingusias želė supjaustykite nedideliais kubeliais (geriausia pjaustyti pakaitintu aštriu peiliu) ir sumaišius suberkite į dubenį ar silikoninę formą.
Želatiną užpilkite vandeniu ir palaukite apie 10 minučių, kol išbrinks.
Želatinai išbrinkus pakaitinkite (bet neužvirkite!) ir maišant ištirpinkite.
Ištirpintą želatiną sumaišykite su kondensuotu pienu.
Palaukite kol atvės ir užpilkite ant spalvotų želė kubelių.
Palikite šaldytuve per naktį, kad želė tortas gerai sustingtų.