Gaminimo eiga

Panaudokite ankstesnę dieną paruoštą arba šaldytą bulvių košę: sumaišykite su kiaušinių tryniais, galite pagardinti kapotais sūdytais riešutais.

Dalimi košės plonu sluoksniu apjuoskite formos kraštus ir išklokite dugną.

Išimkite iš blauzdelių kaulus, susmulkinkite mėsą ir dėkite į kepimo formos vidurį.

Tada paruoškite padažą: nuplaukite porą (jei neturite, galite pakeisti svogūnu), supjaustykite plonais griežinėliais, pakepinkite svieste, pridėkite pomidorų tyrės, kvietinių miltų, sultinio kubelį, supilkite vandenį, įpilkite sojų padažo.

Padažą supilkite ant broilerių mėsos gabaliukų, viską išlyginkite ir užberkite tarkuoto sūrio.

Likusią košės dalį sukrėskite į konditerinį maišelį ir suformuokite bokštelius ant apkepo viršaus.

Kepkite 250 °C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.

Patiekite su šviežiomis salotomis.