Ingredientai
Rudasis cukrus
225 g
Pomidorų padažo
50 ml
Sojos padažas
50 ml
Vorčesterio padažas
50 ml
Romas
50 ml
Česnako
2 skiltelė
Garstyčių
1 šaukštas
Porcijos: 6
Iš pradžių sultingus šonkauliukus apkepkite orkaitėje, o kepsninėje jie dar šiek tiek apskrus ir įgaus spalvą.
Gaminimo eiga
Sumaišykite marinatui skirtus produktus.
Šonkaulius padalykite į keturias dalis, užpilkite marinatu, sudėkite į uždengiamą indą ir palikite marinuotis nuo 5 valandų iki daugiau nei nakties.
Į foliją susuktus gabalus kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 1,5 valandos.
Išvyniotą ir nusausintą mėsą padėkite ant kepsninės grotelių. Aptepkite marinatu ir kepkite vidutinėje temperatūroje, kol gražiai apskrus.