Porcijos: 12
Sultingas pyragas, kuriam išties neįmanoma atsispirti ir kuris pastovėjęs tampa dar geresnis. Kremui vietoj nebrandinto sūrio galima imti ir varškę.

Gaminimo eiga

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių.

Orkaitės skardą (35x25 cm) iškloti kepamuoju popieriumi.

Sumaišyti miltus, sodą, cinamoną, kepimo miltelius ir druską.

Išplakti kiaušinius ir cukrų. Supilti vanilinį cukrų ir aliejų. Užsijoti sausąsias sudedamąsias dalis.

Galiausiai įmaišyti tarkuotas morkas (jei jos labai sultingos – nuvarvinti), nukoštus konservuotus ananasus, kokosų drožles ir riešutus.

Išmaišyti, kad tešla taptų vientisa, ir išpilti ant skardos.

Kepti apie 30 minučių.

Paaušinti 15 minučių ir apversti ant patogios pjaustymo lentos.

Sudrėkinti ananasų kompoto skystimu.

Kremui išsukti sūrį ir sviestą, vanilinį bei miltinį cukrų iki vientisos masės.

Padengti pyragą kremu ir palaikyti šaltai bent 3 valandas arba palikti nakčiai.

Supjaustyti gabaliukais ir papuošti lazdynų riešutais.