Ingredientai
Retas nemėgsta makarunų. Burnoje tirpstantys pyragaičiai lengvi, trapūs ir dieviškai skanūs. Iškepusius makarunus pertepkite aviečių ar kitokios skonio džemu, riešutų sviestu.
Gaminimo eiga
* Dubenyje gerai sumaišykite migdolų miltus, druską ir cukraus pudrą.
* Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius.
* 2 minutes plakite kiaušinių baltymus. Į baltymus suberkite cukrų, supilkite migdolų ekstraktą ir plakite iki standžių putų.
* Baltymus sumaišykite su migdolų miltais ir gerai išsukite su mediniu šaukštu.
* Maišykite tol, kol tešla bus kaip skystas medus.
* Supilkite tešlą į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos išspauskite apie trijų centimetrų skritulius.
* Palikite apie valandą juos apdžiūti.
* Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 14 minučių.
* Ištraukus iš orkaitės palaukite kol pilnai atvės, makarunus pertepkite aviečių džemu (galima ir kitokio skonio džemu ar riešutų sviestu) ir sulipdykite abi puseles.