Ingredientai

Rudasis cukrus 0.5 stiklinė
Miltų 1.5 stiklinė
Sėlenų 4 šaukštas
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinio cukraus 1 šaukštelis
Jogurtas 0.5 stiklinė
Aliejaus 4 šaukštas
Rabarbarai 2 stiklinė
Cukraus 3 šaukštas
Cinamono 1 šaukštelis
Jogurtas 4 šaukštas
Cukraus 4 šaukštas
Vanilinio cukraus 1 šaukštelis

Gaminimo eiga

Sumaišykite rudąjį cukrų, miltus, avižų sėlenas, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų.

Įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir jogurtą. Išlipdykite tešla 24 cm skersmens pateptos formos dugną ir kraštus.

Padenkite rabarbarų gabaliukais ir apibarstykite cinamono bei cukraus maišiniu.

Išsukite kiaušinį, jogurtą, cukrų ir vanilinį cukrų. Užpilkite maišinį
ant rabarbarų gabaliukų.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30-35 minutes.