Ingredientai
Miltų
400 ml
Kepimo milteliai
2.5 šaukštelis
Margarinas
150 ml
Cukranendrių cukrus
200 ml
Kiaušiniai
3 vnt.
Citrinos
1 vnt.
Baltasis šokoladas
100 g
Braškės
250 g
Grietinės
150 ml
Vanilinio cukraus
3 šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Sumaišykite kvietinius miltus ir kepimo miltelius.
Įmaišykite margariną, cukrų, kiaušinius, citrinų sultis ir žievelę.
Pridėkite šokoladą ir braškes.
Išpilkite į popierines formas ant kepimo skardos ar į specialias formeles keksams kepti.
Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 minučių. Atvėsinkite.
Grietinėlę ir vanilinį cukrų suplakite iki tirštos masės. Nuplaukite braškes.
Ant kiekvieno keksiuko konditeriniu švirkštu išspauskite plaktos grietinėlės. Papuoškite braškėmis.