Ingredientai
Biskvito
1 vnt.
Rikotos sūris
400 g
Cukraus
1 šaukštas
Želatinos
4 šaukštelis
Šokoladas papuošimui
3 vnt.
Porcijos: 10
Už receptą dėkojame skaitytojai Irenai.
Gaminimo eiga
1. Želatiną užpilkite šiltu vandeniu, išmaišykite ir palikite atvėsti.
2. Biskvitą, jei reikia, perpjaukite pusiau - storis turėtų būti apie 2 cm.
3. Dubenyje iki standžių putų išplakite grietinėlę su cukrumi.
4. Sudėkite rikotos sūrį ir vanilinės varškės užtepėlę. Labai gerai išsukite.
5. Supilkite ištirpusią ir atvėsusią želatiną ir gerai išmaišykite.
6. „Snickers“ šokoladinius batonėlius smulkiai supjaustykite ir sudėkite į masę.
7. Gerai išmaišykite ir varškės masę supilkite ant biskvito.
8. Išlyginkite ir dėkite į šaldytuvą, kol sustings.
Skanaus!