Ingredientai
Cukraus
50 g
Sviestas
130 g
Kiaušiniai
2 vnt.
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Miltų
150 g
Obuolių
3 vnt.
Rududu
1 indelis
Porcijos: 10
Už receptą dėkojame skaitytojai Ugnei.
Gaminimo eiga
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir vaniliniu cukrumi.
Cukrų išsukite su sviestu iki purumo ir suberkite miltus, įmuškite kiaušinius. Gerai išmaišykite.
Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su „Rududu“.
Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir ant viršaus užpilkite obuolius. Delnu švelniai paspauskite obuolius, kad šie nugrimztų.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.