Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Miltus suberkite į dubenį, sumaišykite su druska.
2. Sutarkuokite šaltą sviestą ir sutrinkite tarp delnų su miltais (turi gautis sviesto miltai).
3. Sudėkite grietinę, kiaušinius ir suminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą.
4. Įdarui grybus nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite, pagardinkite druska, pipirais, maltais laurų lapeliais. Suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus, gerai išmaišykite ir kelias minutes patroškinkite svieste.
5. Tešlą sužnaibykite maždaug vienodais gabaliukais ir iškočiokite juos į blynus.
6. Ant kiekvieno blyno dėkite po šaukštą įdaro ir formuokite kibinus, kraštus gražiai suvyniodami virvele.
7. Paruoštus kibinus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepkite su šaukštu pieno išplaktu kiaušiniu.
8. Kepkite maždaug 30 min. iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.