Fajitą lengva pamėgti – ji gardi ir visada per greitai baigiasi. Tereikia didelių tortilijų, ant grotelių keptos mėsos, pakeptos vištienos arba, jei norite vegetariškos fajitos, – paprikų ir svogūnų. Taip pat galite pridėti pupelių, ryžių, salsos padažo ir tarkuoto sūrio. Arba to, kas jums patinka.

Gaminimo eiga

Supjaustykite daržoves juostelėmis ir susmulkinkite halumio sūrį. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepkite daržoves su sūriu apie 2–3 minutes.

Uždėkite po kelis šaukštus daržovių ir sūrio mišinio ant pašildytų tortilijų ir patiekite su pupelėmis bei gvakamolės mirkomuoju padažu.

Ruošiant pupeles, pakepkite svogūnus ir česnakus aliejuje. Įpilkite salsos padažo, sudėkite pupeles ir viską išmaišykite.