Ingredientai
Lašišos filė
700 g
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas
2 šaukštas
SANTA MARIA NACHOS traškučiai
1 pakelis
SANTA MARIA SALSA ananasų padažas
1 indelis
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Kalendros
1 pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Apibarstykite lašišą prieskonių mišiniu, uždėkite CHUNKY SALSA padažo ir suvyniokite į foliją.
Kepkite suvyniotą žuvį ant grotelių arba orkaitėje 120–150°C temperatūroje.
Lašiša iškeps, jei vidaus temperatūra bus 68–71°C.
Iškepusią žuvį šakute suplėšykite smulkiais gabaliukais ir apibarstykite šviežia kalendra.
Patiekite su pašildytais orkaitėje Nachos kukurūzų traškučiais, salsos padažu ir žaliosios citrinos skiltelėmis.