Fajitą lengva pamėgti – ji gardi ir visada per greitai baigiasi. Tereikia didelių tortilijų, ant grotelių keptos mėsos, pakeptos vištienos arba, jei norite vegetariškos fajitos, – paprikų ir svogūnų. Taip pat galite pridėti pupelių, ryžių, salsos padažo ir tarkuoto sūrio. Arba to, kas jums patinka.

Gaminimo eiga

Supjaustykite mėsą ir palikite marinuotis BBQ padaže apie 1 valandą.

Pakepkite įkaitintoje keptuvėje.

Sumaišykite mėsą su pupelių CHUNKY SALSA padažu.

Paruoškite gvakamolės padažą.

Patiekite jautienos įdarą su pupelių salsos padažu, gvakamole ir žaliosiomis salotomis ant pašildytų tortilijų.

Prie šio patiekalo puikiai tiks Salsos padažas su paprikų gabaliukais ir pupelėmis ir Gvakamolės padažas (cia deti nuorodas i situos padazus)