Ingredientai
Kukurūzų traškučių
1 pakelis
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
Konservuoti kukurūzai
100 g
Jalapeno pipirai
100 g
Čederio sūris
100 g
Padažas:
5 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Į įkaitintą aliejų dedame jautienos faršą ir apkepame nuolat maišant.
2. Suberiame prieskonių mišinį, viską sumaišome ir paliekame keletui minučių pasitroškinti.
3. Ant skardos, išklotos folija, išdėliojame Nachos traškučius, ant viršaus dedame paruoštą faršą, supjaustytą papriką, Jalapeno pipirus, kukurūzus, užbarstome sūriu ir kepame orkaitėje 175 laipsnių temperatūroje apie 5 minutes.
4. Prieš patiekiant ant viršaus dedame grietinės ir Taco padažo.
5. Pabarstome susmulkinta šviežia kalendra.