Ingredientai
Sūdyta lašiša
400 g
Žaliosios citrinos
3 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Kalendros
2 šaukštelis
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Mangai
0.5 vnt.
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Druskos, pipirų
2 žiupsnelis
Alyvuogių aliejus
1 šaukštas
Kukurūzų traškučių
1 pakelis
Gūžinės salotos
0.5 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite lašišą kubeliais ir sudėkite į dubenį.
Užpilkite žaliųjų citrinų sulčių, sumaišykite ir palikite marinuotis 1–2 valandoms.
Jei reikia, išpilkite susidariusį skystį.
Supjaustykite svogūną, kalendras, česnaką, pomidorus, avokadą, įberkite šviežiais sumaltus juoduosius pipirus ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
Viską supilkite į dubenį su žuvimi ir sumaišykite.
Patiekite žuvį TACO geldelėse ir papuoškite gūžinės salotos lapeliais ir CHIPOTLE paprikų majonezu.