Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Sumaišykite miltus, druską, cinamoną ir kepimo miltelius.

Morkas sutarkuokite bulvine tarka, ananasus nusukinte ir susmulkinkite, riešutus smulkiai sukapokite.

Kiaušinius išplakite. Supilkite cukrų, aliejų, pasukas ir vanilės ekstraktą. Gerai išplakite.

Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Suerkite morkas, ananus ir gerai išmaišykite.

Suberkite kokosų drožles ir riešutus. Gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą pyrago formą ir kepkite apie 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Palaukite, kol pyragas atvės ir tik tada išimkite iš formos.

Kol pyragas vėsta, suplakite grietinėlę su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Sumaišykite su maskarponės sūriu.

Atvėsusį pyragą perpjaukite horizontaliai pusiau, pertepkite ir aptepkite su maskarponės kremu.