Ingredientai
Vištienos filė
500 g
Lauro lapai
2 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
1 skiltelė
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
Salsa padažas
2 indelis
Grietinės
100 g
Ožkos sūris
100 g
Tortilijos
1 pakelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į puodą su verdančiu vandeniu įdedame puse svogūno, lauro lapų, skiltelę česnako ir druskos.
Į vandenį dedame vištienos filė, ir verdame apie 40 minučių.
Vištieną ištraukiame ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Šakutės pagalba suplėšome vištienos filė.
Į įkaitintą aliejų dedame plėšytą vištieną ir suberiame prieskonių mišinį.
Įpilame šiek tiek vandens ir patroškiname 3-5 minutes.
Vištieną dedame į tortilijas. Pašildome padažą puode, leiskime užvirti.
Pakaitintą Chunky salsa padažą užpilame ant tortilijų su vištiena.
Ant viršaus pabarstome ožkos sūrio.
Patiekiame su salotomis, plonai pjaustytais ridikėliais, grietine ir žalios citrinos griežinėliais.