Ingredientai
Spagečiai
500 g
Aliejaus
2 šaukštas
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Pomidorų tyrė
500 g
Mėsos sultinys
300 ml
Raudonėliai (džiovinti)
1 šaukštelis
Cukraus
1 šaukštelis
Parmezano sūris
50 g
Porcijos: 4
Makaronai su faršu neabejotinai yra vienas populiariausių makaronų patiekalų. Paruošti gana nesudėtinga, o ir skanu,ir sotu. Patiekdami makaronus su faršu užbarstykite sūriu.
Gaminimo eiga
* Puode įkaitinkite aliejų. Suberkite susmulkintą šoninę, svogūną, česnaką ir kelias minutes pakepinkite.
* Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite dar 5 minutes.
* Tada supilkite pomidorų tyrę, sultinį, suberkite raudonėlius.
* Retkarčiais pamaišydami troškinkite ant mažos ugnies 50 minučių.
* Pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais.
* Šį padažą sumaišykite su pasūdytame vandenyje išvirtais ir nusunktais spagečiais.
* Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.
Skanaus!