Ingredientai
Maltos vištienos
800 g
Česnako
20 g
Moliūgai
800 g
Salierų stiebai
200 g
Didelės tarkuotos morkos
120 g
Jalapeno pipirai
80 g
Cukinijos
200 g
Didesnių svogūnų
150 g
Sviestas
150 g
Porcijos: 4
Halinos Višnevskajos receptas.
Gaminimo eiga
Vištienos šlaunelių mėsą įtriname su druska, pipirais ir česnakais, marinuojame apie 2 val., tuomet supjaustome stambiais kubeliais kaip ir apkepame ant aliejaus 5 minutes.
Visas daržoves supjaustome stambiais kubeliais ir apkepame ant sviesto.
Atskirai apkeptą mėsą bei daržoves sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu ir viską kartu troškiname 10 min. puode ant viryklės arba orkaitėje 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Paruoštą troškinį pateikiame su prieskoninėmis žolelėmis ir su keptomis bandelėmis arba lavašu.