Ingredientai
Jautienos nugarinė
200 g
Česnako
4 skiltelė
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Rozmarinai
2 šaukštelis
Druskos, pipirų
0.5 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.
Gaminimo eiga
Jautienos nugarinę pabarstykite šviežiu rozmarinu ir pipirais ir dėkite į šaldytuvą per naktį pasimarinuoti.
Kepimo foliją pašlakstykite aliejumi, dėkite griežinėliais supjaustytus česnakus ir morkas. Pabarstykite druska. Uždėkite nugarinę, pabarstykite druska. Ant nugarinės vėl dėkite česnakų ir morkų griežinėlių.
Folijos kraštus užlenkite - padarykite vokelį.
Kepkite iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.