Ingredientai

Cukraus 250 g
Šafrano 1 pakelis
Medus 3 šaukštas
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Užvirkite cukrų, grietinėlę, šafraną, medų ir sirupą.

2. Leiskite pavirti be dangčio, kol temperatūra pasieks apie 125 °C laipsnius.

3. Retkarčiais atsargiai pamaišykite mediniu šaukštu.

4. Kaitinimo laikas svyruoja nuo 15 iki 30 minučių.

5. Sudėkite sukapotus migdolus.

6. Supilkite gautą karamelės mišinį į teflono formą ir leiskite sukietėti kambario temperatūroje per naktį.

7. Supjaustykite gabalėliais ir, jei pageidaujate, supakuokite į popierių kaip saldainius.

8. Patarimas! Apibarstykite jūros druskos kristalais, kurie padės dar labiau išryškinti karamelės skonį.