Ingredientai
Cukraus pudra
300 g
Sviestas
1 šaukštas
Klevų ar kito sirupo
1 šaukštas
Kardamonas
1 šaukštelis
Kakavos milteliai
3 šaukštas
Saldainiai
12 vnt.
Zefyrai papuošimui
200 g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite plačiame inde storu dugnu grietinėlę, cukrų, sviestą, sirupą ir kardamoną.
2. Užvirkite ir virkite ant vidutinės ugnies, kol temperatūra pakils iki 125 °C laipsnių.
3. Sudėkite kakavą ir druską.
4. Supilkite tešlą į kepimo popieriumi padengtą formą.
5. Supjaustykite „Dumle“ saldainius į mažesnius gabaliukus ir sumaišykite su minizefyrais bei riešutais.
6. Paskirstykite gautą mišinį ant tešlos ir lengvai įspauskite į tešlą.
7. Palikite sukietėti kambario temperatūroje.
8. Supjaustykite į 20 gabalėlių.