Ingredientai
Vištienos filė
400 g
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Moliūgai
200 g
Pastarnokai
200 g
Salierų šakniavaisiai
300 g
Sviestas
1 šaukštas
Sultinio milteliai
1 šaukštelis
Grietinės
2 šaukštas
Porcijos: 4
Dauguma sutiks – čianachai yra tikrai gardus patiekalas. O paruošti juos – itin paprasta. Tereikia sudėti visus ingredientus į indą ir laukti, kol čianachai bus paruošti.
Gaminimo eiga
* Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.
* Daržoves supjaustykite mažais gabaliukais.
* Viską sumaišykite ir po lygiai sudėkite į mažus molinius kepimo indelius.
* Suberkite prieskonius, įdėkite po vyšnios didumo sviesto gabalėlį, ir įpilkite vandens - kad tik šiek tiek apsemtų. Uždenkite.
* Troškinkite iki 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
* Ant viršaus uždėkite po šaukštelį grietinės ir troškinkite dar 10-15 minučių.