Ingredientai
Porcijos: 6
Sviestiniai sausainiai tuo ir žavūs, kad iš pažiūros – paprastučiai, tačiau skonis – užburiantis. Trapūs ir kone tirpstantys burnoje. Iškepusius sviestinius sausainius dar kelias minutes palaikykite ištrauktoje skardoje, o paskui perkelkite ant grotelių – kad atvėstų.
Gaminimo eiga
* Sviestą su cukraus pudra išsukite iki baltumo.
* Paskui, sudėjus kiaušinius ir miltus, užminkykite tešlą.
* Suberkite mažus šokolado gabaliukus ir gerai išmaišykite.
* Tešlą iškočiokite 3-4 mm storio lakštus. Maža stikline arba apskrita formele išpjaukite nedidelius paplotėlius.
* Jei norite didenio trapumo, prieš kepant dar palaikykite šaldytuve.
* Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.