Ingredientai
Ryžių makaronai
125 g
Aliejaus
2 šaukštas
Vištienos filė
400 g
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Kiaušiniai
1 vnt.
SANTA MARIA WOK padažas PAD THAI
1 indelis
Žemės riešutai
100 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Išvirkite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.
2. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite vištienos filė juosteles.
3. Sudėkite supjaustytus kopūstus bei morkas ir kepkite 1–2 minutes labai karštoje WOK paprastoje keptuvėje.
4. Padarykite keptuvėje vietos ir maišydami iškepkite suplaktą kiaušinį.
5. Stambiai supjaustykite makaronus ir sudėkite prie daržovių bei mėsos, įpilkite 1 buteliuko (žr. žymę ant buteliuko etiketės) WOK padažo PAD THAI ir greitai maišydami pakaitinkite.
6. Sudėkite susmulkintus žemės riešutus ir išmaišę patiekite.
Patarimas! Papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais ir kalendromis. Vištienos filė galite pakeisti tokiu pačiu kiekiu maltos vištienos – patiekalą gaminkite taip pat, kaip su vištienos filė.