Ingredientai
Makaronai
100 g
Didelės tarkuotos morkos
0.5 vnt.
Maltos vištienos
150 g
Sojos padažas
2 šaukštas
Didelių raudonųjų svogūnų
0.5 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos
0.5 vnt.
Vandens
1 stiklinė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos šlaunelių mėsą susipjaustome kubeliais, marinuojame su druska ir pipirais, pagardiname sojos padažu. Išvoliojame sezamo sėklose.
Morką supjaustome smulkiais šiaudeliais, svogūnus ir papriką – smulkiais kubeliais.
Įkaitiname keptuvę, dedame sviestą, suberiame morkas, o po keletos minučių – vištieną. Vištienai paskrudus, sudedame svogūnus ir paprikas.
Viską pagardiname WOK padažu, sudedame makaronus, supilame vandenį, sumažiname kaitrą ir viską troškiname, kol makaronai tampa minkšti.
Porą supjaustome plonais šiaudeliais, įkaitiname aliejų keptuvėje ir aukštoje temperatūroje apkepiname šiaudelius. Nusausiname.
Patiekiamus makaronus papuošiame keptais porais ir žalumynais.