Ingredientai
Aliejaus
2 šaukštas
Didelių raudonųjų svogūnų
1 vnt.
Saldžiosios geltonosios paprikos
0.5 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos
0.5 vnt.
Brokoliai
100 g
Šiitake grybai
100 g
Kininis kopūstas
100 g
Makaronai
100 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Jautieną supjaustome juostelėmis. Šiaudeliais ir griežinėliais supjaustome daržoves. Mėsą kepame gerai įkaitintoje Wok arba paprastoje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Po to sudedame daržoves (išskyrus brokolius) ir viską kepame maždaug 1–2 minutes.
Į keptuvėje kepamą mėsą ir daržoves įpilame teriyaki WOK padažo su sezamų aliejumi ir išmaišome.
Sudedame makaronus į keptuvę ir išmaišome. Įdedame pjaustytus brokolius ir leidžiame keletą minučių pakepti.