Gaminimo eiga

Biskvitui:

Kiaušinius išplakite su kondensuotu pienu ir grietine.

Įmaišykite kepimo miltelius, kakavos miltelius ir miltus.

Šokoladą ištirpinkite ir įmaišykite į tešlą.

Tešlą padalinkite į dvi dalis. Supilkite į dvi vienodo dydžio kepimo formas, ištiestas kepimo popieriumi. Jei turite tik vieną formą biskvitus kepkite paeiliui.

Biskvitą kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Atvėsusius biskvitus horizontaliai perpjaukite per pusę - turi gautis 4 biskvitai.

Grietinėlės pertepimui:

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų ir sumaišykite su maskarponės sūriu ir smulkiais vaflių trupiniais.

Karameliniam pertepimui:

Sumaišykite „Rududu“ su maskarponės sūriu ir smulkintais riešutais.

Ant pirmo biskvito užtepkite pusę grietinėlės kremo. Ant viršaus dėkite antrą biskvitą ir užtepkite pusę karamelės kremo. Ant viršaus dėkite trečią biskvitą ir užtepkite likusį grietinėlės kremą. Dėkite ketvirtą biskvitą ir užtepkite likusį karamelės kremą.

Tortą bent dviems valandoms padėkite į šaldytuvą.

Šokoladą ištirpinkite ir kai pravės, bet dar bus skystas, apliekite tortą.

Šokoladą išlyginkite ir tortą vėl kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.