Ingredientai
Burokėliai (marinuoti)
400 g
Didelių raudonųjų svogūnų
1 vnt.
Obuolių
1 vnt.
Obuolių sultys
150 ml
Vandens
250 ml
Ožkos sūris
150 g
Laiškiniai česnakai
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Išvirkite burokėlius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.
Grietinėlę supilkite į puodą, suberkite pjaustytą sūrį, pipirų ir druskos. Kaitinant maišykite, kol sūris ištirps. Palikite atvėsti.
Obuolį nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite.
Svogūną nulupkite ir supjaustykite.
Vandenį sumaišykite su obuolių sultimis, suberkite burokėlius, svogūnus, obuolius, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Sutrinkite iki tyrės su elektriniu trintuvu.
Suberkite smulkintus laiškinius česnakus, išmaišykite.
Įpilkite grietinėlės ir ožkų sūrio kremo ir išmaišykite.