Ingredientai
Varškė
300 g
Sviestas
150 g
Miltų
200 g
Cukraus
1 šaukštelis
Kiaušiniai
2 vnt.
Kiaušiniai
1 vnt.
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Obuolienė
5 šaukštas
Rudasis cukrus
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Varškę pertrinkite ir sumaišykite su miltais, kiaušiniais, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais, druska, cukrumi ir minkštu sviestu.
Tešlą gerai išminkykite ir plonai iškočiokite.
Išpjaukite delno ilgumo trikampius ir užtepkite obuolienės, pabarstykite ruduoju cukrumi.
Suvyniokite į „ragelius“ aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite apie 25 minutes iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.