Ingredientai
Porcijos: 2
Avižų pienas mažiau kaloringas nei paprastas ir neturi laktozės.
Gaminimo eiga
1. Avižų dribsnius užpilkite viena stikline karšto vandens ir palaikykite porą valandų.
2. Ant išbrinkusių avižų užpilkite dar porą stiklinių vandens išmaišykite ir nukoškite.
3. Avižas sudėkite į kokteilinę, įpilkite tris stiklines vandens ir gerai suplakite.
4. Nukoškite į švarų dubenį per porą kartų sulenktą marlę, tirščius gerai išgrežkite ir išmeskite.
5. Skystį supilkite atgal į kokteilinę, įberkite druskos, įdėkite skysto medaus ir vėl gerai išplakite.
6. Nusunkite per porą kartų perlenktą marlę, skystį supilkite į ąsotį ar butelį ir laikykite šaldytuve. Tinkamas vartoti dvi dienas.