Ingredientai
Vištienos filė
2 vnt.
Rūkytas kiaulienos kumpis
2 riekelė
Fermentinis sūris
2 riekelė
Šalavijai
1 žiupsnelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 žiupsnelis
Lydytas sviestas
1 šaukštas
Baltas vynas arba vanduo
6 šaukštas
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištienos filė gerai nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai pamuškite
mediniu muštuku. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėkite po riekelę rūkyto kumpio ir sūrio. Uždėkite po šalavijo lapelį, perlenkite vištieną pusiau ir persmeikite mediniu pagaliuku.
Keptuvėje įkaitinkite lydytą sviestą ir kepkite kepsniukus po ė minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.
Pabaigoje supilkite baltą vyną, uždenkite keptuvę ir dar patroškinkite, kol vištiena bus visiškai iškepusi.
Patiekite su spagečiais ir mažais pomidoriukais.
Skanaus!