Ingredientai
Agurkai
10 vnt.
Krapų stiebai
3 vnt.
Juodųjų serbentų
8 vnt.
Kadagių uogos
3 vnt.
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
1 šakelė
Juodųjų pipirų
3 vnt.
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštas
Česnako
5 skiltelė
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Agurkus nuplaukite, nupjaukite galiukus.
2. Druską sumaišykite su išspaustais česnakais ir mišiniu ištrinkite agurkus.
3. Agurkus sluoksniuokite švariame stiklainyje su krapų stiebų, juodųjų serbentų lapų, šviežių mėtų, kadagio uogų, juodųjų pipirų žirnelių mišiniu.
4. Užpilkite virinto vandens taip, kad apsemtų.
5. Po poros dienų jau galima valgyti kvapnius raugintus agurkus.