Ingredientai
Biskvito
1 pakelis
IKI vyšnių uogienės
1 puodelis
Grietinės
300 ml
Cukraus
3 šaukštas
Maskarponės sūris
300 g
Porcijos: 10
Jei nerandate pirkti šokoladinio biskvito, imkite paprastą - bus taip pat skanu.
Gaminimo eiga
1. Supjaustytą biskvitą atidalinkite atskiromis dalimis.
2. Kiekvieną gana gausiai aptepkite skysta vyšnių uogiene. (Jei neturite vyšnių uogienės, bet turite šviežių vyšnių, išimkite kauliukus, užpilkite cukrumi ir medine grūstuve sugrūskite.)
3. Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų. Plakant įmaišykite maskarponę.
4. Gausiai biskvito sluoksnius aptepkite grietinėlės kremu ir sudėkite vienas ant kito. Jei dar liko grietinėlės kremo, aptepkite šonus.
5. Viršų pabarstykite juodo šokolado drožlėmis.
6. Tortą dėkite valandai į šaldytuvą.