Ingredientai
Vištienos krūtinėlės virtos
2 vnt.
Cukinijos
1 puodelis
Fermentinis sūris
1 puodelis
Pjaustyti pomidorai
3 vnt.
Sviestas
2 šaukštas
Česnako
1 skiltelė
Mairūnai
1 šaukštelis
Petražolės
1 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištienos krūtinėles perpjaukite pusiau, į du plonus kepsnelius. Uždėkite maistinę plėvelę ir muštuku juos dar labiau paploninkite.
2. Abu puses pabarstykite druska ir pipirais.
3. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir sumaišykite su tarkuotu sūriu.
4. Įdarą dėkite ant vištienos kepsniukų ir susukite, delnu šiek tiek suspauskite, kad suktinukai taptų plokštesni.
5. Ant viršaus užpilkite su išspaustu česnaku ir smulkintais žalumynais išsukto ištirpinto sviesto. Švelniai aptepkite visus suktinukus.
6. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlių (jie neturėtų būti ploni).
7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.