Ingredientai
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Česnako
3 skiltelė
Maltos vištienos
500 g
Salierų stiebai
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Cukinijos
0.5 vnt.
Vištienos sultinys
1 puodelis
Konservuotos pupelės
1 indelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Puode ištirpinkite sviestą.
2. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustą česnaką ir apkepkite porą minučių.
3. Suberkite nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną ir vis pamaišant kepkite kol šiek tiek apskrus.
4. Suberkite smulkiai griežinėliais pjaustytą aštriąją papriką ir saliero stiebą. Suberkite smulkiai pjaustytą morką.
5. Kepkite dar porą minučių.
6. Įpilkite sultinio, smulkintų konservuotų pomidorų. Suberkite smulkiai pjaustytą cukiniją.
7. Troškinkite apie 15 minučių.
8. Supilkite nusunktas konservuotas pupeles ir dar troškinkite apie 10 minučių. Pagardinkite druska.