Ingredientai
Tunas, konservuotas savo sultyse
1 indelis
Konservuoti avinžirniai
1 indelis
Mėgstamų salotų
5 šakelė
Didesnių svogūnų
0.5 vnt.
Kiaušiniai
3 vnt.
Porcijos: 2
Šias avinžirnių salotas ruošiame, kai nėra laiko, o norisi gaivaus, lengvo ir gardaus patiekalo. Pusryčiams ar vakarienei jis labai tinka. Avinžirnius salotoms galima išsivirti ir patiems.
Gaminimo eiga
* Svogūną supjaustykite smulkiais griežinėliais.
* Avinžirnius ir tuną nusunkite.
* Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.
* Salotų lapus nuplaukite, gerai nuvarvinkite ir suplėšykite.
* Viską sumaišykite, pagardinkite pipirais, druska. Apšlakstykite citrinos sultimis, sojų padažu.
Skanaus!