Ingredientai
Juodasis šokoladas
220 g
Sviestas
180 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Miltų
3 šaukštas
Cukraus
1 šaukštas
Cinamono
1 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sutarkuokite (ar sutrupinkite) šokoladą ir kartų su sviestu ištirpinkite virš verdančio vandens garų (būtų gerai, jei indas neliestų vandens).
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki tirštos masės.
4. Supilkite ištirpusį šokoladą su sviestu ir vėl gerai viską išmaišykite.
5. Indelių, kuriuose kepsite suflė, vidų pabarstykite kakavos milteliais.
6. Kepkite 15-20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
7. Patiekiant apiberkite cukraus pudra.
Skanaus!