Ingredientai
Prinokęs bananas
0.5 puodelis
Grikių miltai
1 puodelis
Avižinių miltų
0.5 puodelis
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Medus
3 šaukštas
Alyvuogių aliejus
0.3 puodelis
Cinamono
0.5 šaukštelis
Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis
Vandens
1 puodelis
Prinokęs bananas
1 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bananus sutrinkite iki tąsios vientisos masės.
2. Dideliame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską.
3. Mažesniame inde išsukite aliejų, vandenį, prieskonius, medų ir trintus bananus.
4. Iš lėto į miltus supilkite bananų masę ir švelniai išmaišykite.
5. Į kiekvieną formelę įkrėskite po šaukštą tešlos, sudėkite uogas, banano griežinėlius. Ant viršaus dėkite dar po šaukštą tešlos.
6. Kepkite iki 170 0C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.