Ingredientai
Bulvių
4 vnt.
Rauginti kopūstai ((galima dėti daugiau ar mažiau, priklausomai kokio tirštumo sriubos norite)
1.5 puodelis
Lauro lapai
3 vnt.
Juodųjų pipirų
4 vnt.
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite virti.
2. Užvirus virkite kelias minutes, nupilkite vandenį su putomis, jei reikia išimkite mėsą ir išplaukite puodą, pripilkite švaraus vandens, įberkite druskos, pipirų, žirnelių, įdėkite lauro lapų ir vėl užvirkite.
3. Virkite 20 minučių.
4. Sudėkite raugintus kopūstus, suberkite mažais gabaliukais pjaustytas bulves.
5. Virkite dar 20 minučių.
6. Patiekite su grietine.