Ingredientai
Sausainių
3 pakelis
Sviestas
100 g
Juodasis šokoladas
100 g
Maskarponės sūris
400 g
Philadelphia sūris
1 pakelis
Cukraus
7 šaukštas
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Porcijos: 8
Maskarponės tortas tinka bet kokiai šventei. Smagu jį kepti ir be progos. Šiam dieviško skonio maskarponės tortui būtina naudoti kepimo formą nuimamais šonais.
Gaminimo eiga
* Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir šokoladu.
* Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir šonus.
* Dėkite į šaldytuvą.
* Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų.
* Maskarponę sumaišykite su Philadelphia sūriu, vaniliniu cukrumi ir cukrumi.
* Plakant sumaišykite grietinėlę ir maskarponę.
* Įdarą sudėkite ant pagrindo ir išlyginkite.
* Dėkite į šaldytuvą ir palikite per naktį.
* Viršų papuoškite šokolado drožlėmis ar mėgiamomis uogomis.
Skanaus!