Ingredientai
Greitai ir lengvai paruošiamas makaronų ir naudingų daržovių derinys pradžiugins savo skonio kontrastais.
Avokado riebumas, raudonųjų pupelių švelnumas ir pomidorų aitrumas palaipsniui atsiskleidžia naujoje jūsų spageti makaronų recepto versijoje. Gera mėgautis patiekalais, kupinais sveikų ir skanių produktų.
Gaminimo eiga
1. Išvirkite Spagetti makaronus pasūdytame vandenyje.
2. Susmulkinkite daugiagalvius svogūnus, saulėje džiovintus pomidorus.
3. Pakepinkite pomidorus ir svogūnus įkaitintoje be aliejaus keptuvėje, kol svogūnas taps skaidrus, suberkite susmulkintus česnakus ir čili pipirus, o vėliau pupeles.
4. Nulupkit avokadą, išimkit kauliuką ir šiek tiek sutrinkite minkštimą šakute tiek, kad dalis pasidarytų kremo konsistencijos, o kita dalis liktų su nedideliais gabalėliais.
5. Perkoškit spagetti per koštuvą, iš karto sumaišykit su pakepintais pomidorais, svogūnais ir avokadais, pabarstykit druska ir pipirais pagal skonį.